Trainers

Zowel voor de jeugd als voor de senioren wordt training georganiseerd. Om de trainingen goed te laten verlopen hebben we een vast team van begeleiders, namelijk Rick Bleeker en Ivo van der Heijden. Om de boel goed te laten verlopen heeft Ivo de opleiding Sportleider 3 – Badminton met succes gevolgd bij de Badminton bond. Deze opleiding leidt mensen op om als clubtrainer ingezet te worden. Daarnaast heeft Rick Bleeker de opleiding Sportleider 2 – Badminton met succes afgerond.

Bij de jeugdspelers proberen we op een prettige manier de badmintonsport te beoefenen. Niet alleen maar een beetje spelen, maar het spel ook steeds beter spelen. Zodat het ook leuk is en blijft om deel te nemen aan de competitie.

Bij de senioren is de training vooral gericht op beginnende recreanten. Samen zorgen we ervoor dat de basis technieken en tactieken bekend zijn. En hopelijk kunnen we hier en daar ook wat blessures voorkomen. Op deze manier wordt het voor iedereen mogelijk om op een leuke manier met badminton bezig te zijn. Ook als je daar nooit uitgebreide training voor gehad hebt.