Senioren

Midweek Competitie

Bij BC Vitesse is het mogelijk om aan de zogenaamde Midweek Competitie deel te nemen. De wedstrijden vinden plaats vanaf eind september t/m eind mei. Er zijn 5 verschillende klasse waar op ingeschreven kan worden. 1ste klasse is de hoogste en de 5de klasse de laagste.

De wedstrijden worden altijd op een doordeweekse avond gespeeld van ±19:30 uur tot ±22:30 uur. De thuiswedstrijden op maandagavond en de uitwedstrijden op de speelavond van de tegenstander. Dat kan dus op een andere doordeweekse avond zijn. Er worden ongeveer 6 uitwedstrijden en 6 thuiswedstrijden gespeeld.

In september zijn de wedstrijdschema’s bekend en kunnen de wedstrijden afgewerkt worden. Het is altijd erg gezellig tijdens, maar vooral ook na de wedstrijd.

In mei krijgen alle leden een e-mail met de vraag of ze hier aan mee willen doen en kan er geïnventariseerd worden. Heb jij zin in competitie spelen, maar geen tijd in het weekend? Dan is de midweek competitie de uitkomst voor je. Schrijf je dan uiterlijk 15 juni in door een email te sturen naar onze competitieleider, Johan Kieboom.

Competitieleider Midweek Competitie