Diverse Publicaties

BC Vitesse, een actieve vereniging.

We hebben al weer een paar leuke activiteiten achter de rug. Zo hebben we tijdens de Nationale Sportweek de deuren open gezet voor mensen die een keer de sport badminton uit wilden proberen.

Het was een hele leuke avond, waarbij veel hilariteit ontstond toen we in het donker met lichtgevende shuttles gingen spelen.

28 oktober werd het Mistumnietoernooi gehouden. Hierbij werd weer de nodige strijd geleverd. Tijdens dit toernooi werden Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix partijen gespeeld. Wat was er een goede sfeer tijdens ons jaarlijkse Mistumnietoernooi. Lachsalvo’s, zweetdruppels, overwinningskreten, missers en prachtige rally’s, het was er allemaal.

Bij de Mix werd de finale gespeeld tussen Jan-Dirk Tilman/Gerry de Groot en Eugene Quax/Pauline Brands. Deze werd na een uitputtingsslag gewonnen door Jan-Dirk en Gerry. Bij de Dames Dubbel werden Annelies Van Gilst/Jacintha Westerink eerste en Maartje van ’t Sand/Inge de Groot tweede.

Bij de Heren Dubbel eindigde Johan Kieboom/Frans Willemsen op de eerste plaats en Eugene Quax/Jo Nelissen op de tweede plaats. Het was zeker een geslaagd toernooi.

Komende periode staat er ook weer veel op de agenda van BC Vitesse. Zo wordt 3 februari 2019 de Waalwijkse Badminton Kampioenschappen gehouden en 31 maart 2019 wordt het Appelflappen Teamtoernooi georganiseerd. Deze toernooien zijn allebei in het Sportcentrum Waspik.

NOOT: De foto’s zijn op onze website te bewonderen. Wel even inloggen met je inlogcode die je begin november ontvangen hebt.

Met vriendelijke groet,
Johan Kieboom
Competitieleider


Promotie filmpje van de Badminton Bond Nederland