Nieuwe toernooien in de regio ….

Op onze pagina “Toernooien in de regio” kun je uitnodigingen vinden van bevriende badminton verenigingen die toernooien organiseren waaraan je kunt deelnemen.

Onderstaand de nieuwste toevoegingen ….

 

Uitnodiging Lamme erm toernooi 2.0

Zaterdag 18 maart 2017
van 17:30 tot 22:00 uur
hierna een gezellige feestavond met hapjes en drankjes
Mixen volgens zwitsers systeem
Recreanten t/m 1e klasse

Sporthuis Reusel Schutsboom 1

Kosten: 15€ per koppel

Aanmelden : BCRapid@hotmail.com
Graag teamnaam en klasse vermelden
Let op! vol=vol

We hopen op een goede opkomst en een gezellig en sportief toernooi.
Met vriendelijke groet,

Badmintonclub Rapid Reusel


Op zaterdag 11 maart wordt in Sporthal de Zeine het 8e badmintontoernooi van Badmintonclub Besoyen gehouden. In de bijlage vinden jullie een uitnodiging.


Beste badmintonner,

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017 organiseert Badmintonclub Geldrop haar zevenenveertigste editie van de Geldropse Open Kampioenschappen. Ook dit jaar willen we er net zo’n succes van maken als in 2016. Net als voorgaande edities zullen alle onderdelen in principe in poules starten, waardoor je verzekerd bent van een weekend vol met wedstrijden!

Er wordt gespeeld in de categorieën 1-4-6-8. Het toernooi is onderdeel van het Regio Toernooien Circuit, dus je kunt punten verdienen voor de Nationale Ranglijst Badminton (in Nederland). Deelname kost per onderdeel 8 euro (9 euro in de hal), maar daar krijg je twee dagen vol spannende wedstrijden en gezelligheid voor terug! Nieuw dit jaar is dat er in alle categorieën geldprijzen te verdienen zijn.

Schrijf je uiterlijk 19 februari 2017 in via onderstaande link; daar vind je ook het reglement met meer informatie. We hopen je in maart in Sporthal de Kievit in Geldrop (vlakbij Eindhoven) te mogen verwelkomen!

Link naar de toernooipagina: GOK 2017

Tot dan!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie
    Badmintonclub Geldrop
    gok@bcgeldrop.nl
    www.bcgeldrop.nl/gok

P.S. De toernooisecretaris (Kars van der Laan) is bereikbaar via gok@bcgeldrop.nl voor alle vragen over het toernooi. Mocht je van ver komen, en hulp nodig hebben bij het vinden van een slaapplek in of vlakbij Geldrop, dan kan je ons altijd bereiken via dit e-mailadres.

Dit bericht is geplaatst in Bestuursberichten. Bookmark de permalink.